Πως λειτουργεί το elogistirio.gr για τις επιχειρήσεις ? Ηλεκτρονικό λογιστήριο με την επωνυμία elogistirio.gr online λογιστικές εργασίες που απευθύνεται σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και αγρότες.

  • Πως λειτουργεί το E-LOGISTIRIO μέσα από την μηχανογράφηση των επιχειρήσεων: Το e-logistirio.gr είναι ένα νέο portal που φιλοδοξεί να απλοποιήσει τις συναλλαγές των επιχειρήσεων και των ιδιωτών με το δημόσιο και τις οικονομικές υπηρεσίες με την χρήση πρωτοπόρων τεχνολογιών.
  • Με το elogistirio.gr μπορείτε να κάνετε όλες τις συναλλαγές από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας. Ταυτόχρονα έχετε πλήρη εικόνα των οικονομικών μεγεθών και υποχρεώσεων της επιχείρησής σας. Περιλαμβάνει:

1) Ηλεκτρονική αποστολή και καταχώριση τιμολογίων.

2) Επισκόπηση εσόδων-εξόδων.

3)Υπενθύμιση πληρωμών.

4) Ενημέρωση φορολογικών αλλαγών.

Μηδενικά λάθη στην καταχώρηση παραστατικών

Το αποτέλεσμα δημιουργεί μηδενικά λάθη στην καταχώρηση και κατάργηση των παραδοσιακών χειρόγραφων τιμολογίων προς όφελος των επιχειρήσεων και του περιβάλλοντος. Οι επιχειρήσεις μπορούν να αναζητούν καρτέλες και τιμολόγια μέσα από το e-logistirio.gr καθώς και να βλέπουν την εικόνα της επιχείρησης τους σε πραγματικό χρόνο. Μείωση του κόστους των μετακινήσεων.

Πίνακας λογιστικών διαδικασιών .